Tviter unapredio opciju za blokiranje nepoželjnih korisnika

Internet i društvene mreže znaju ponekad da budu zaista plodno tlo za razne trolove i osobe sumnjivih moralnih normi. Kada je reč o Tviteru, i vi ste sigurno barem jednom blokirali neku osobu ili barem poželeli to da uradite. Ipak, ako imate iskustva sa blokiranjem tviter trolova, primetili ste i da ta opcija ponekad ne funkcioniše baš najbolje. E pa, tome je došao kraj.

Pročitajte još: Neko na Dark Webu prodaje 33 miliona šifri Tviter korisnika

Do sada, ako biste neku osobu blokirali, time biste otklonili mogućnost da možete videti njegove tvitove ponovo ali dešavalo se povremeno da ih vidite u nekom retvitu pod navodnicima (quoted). Takođe, taj korisnik bi bivao onemogućen da vidi vaše tvitove ali opet, nije to funkcionisalo u potpunosti te bi u nekim slučajevima bilo i to moguće.

Od sada,  kada nekoga blokirate, biće kao da ste ga zaista obrisali sa vaše tviter mape, kao da za vas u tom svetu više ne postoji. Kada je jednom blokirana, ta osoba više nikako neće moći da vidi nijedan vaš tvit, bez obzira i da li ga je neko citirao ili samo retvitovao. Neće moći da vas ponovo zaprati, niti da šalje direktne poruke.

Takođe, njeni tvitovi vam se neće pojavljivati i nećeti dobijati obaveštenje ako vas pomene u nekom tvitu.

Huffington post

Related Articles

Close
Close